Partycentrum De Adelaar is een gastvrije en sfeervolle locatie voor:

Feesten - Recepties - Bruiloften - Koffietafels - Vergaderingen - Condoleances

De Adelaar ligt net buiten het centrum van Boxtel en op 5 minuten lopen van het N.S.    station. Wij beschikken over 3 multi-functionele zalen met een capaciteit van 20 tot 400  personen.De zalen zijn voorzien van een podium, schitterende dansvloer en perfecte  geluidsinstallatie. Zoekt u een locatie voor een feestavond met drankjes en hapjes, een buffet in Hollandse  of misschien wel een Bourgondische stijl of een 3-gangen menu uit de franse keuken, alles is mogelijk.

Bekijk onze arrangementen wat wij te bieden hebben.

Wij gaan graag in op al uw Speciale wensen.

 Café en zalen

In ons café bent u ook van harte welkom om een kaartje te leggen of een potje te biljarten, Wij hebben 2 biljarttafels staan. Ook is het mogelijk om een potje te darten of gewoon een gezellig avondje stappen.

 


De grote zaal op de begane grond met gezellige bar, grote dansvloer en mobiel podium bied plaats voor aan 50 tot 300 personen. Door middel van een decoratieve schuifwand kan deze ruimte in de zaal aangepast worden aan iedere gewenste grote.

Tevens kan de naastgelegen zaal met 2e bar bij de zaal getrokken worden en is er dan voor groter feesten een capaciteit tot 400 personen.


De kleine zaal ( 't Vlonderke ) op de begane grond heeft een gezellige bar en leent zich uitstekend voor kleinere feesten en recepties tot 50 personen.


 De bovenzaal op de 1e verdieping met bar en dansvloer is geschikt voor feestjes, vergaderingen koffietafels of recepties tot 90 personen.